Monokristályos napelem panel és napelem rendszer

TermékeinkMonokristályos napelem panel

A napelemekre általában 10-12 év a garancia, jellemzően 20-40 év az élettartamuk. A napenergia hasznosításában hosszabb távon számottevő növekedés várható.
Maysun Solar monokristályos napelem panel 320w
MAYSUN SOLAR 320W
Nagyobb teljesítmény miatt, kevesebb szükséges ugyanakkora rendszerteljesítmény eléréséhez. 12 év teljeskörű gyártói garancia és 25 év lineáris teljesítménygarancia jellemzi.
325W 120 cellás Maysun Solar monokristályos napelem panel
MAYSUN SOLAR 325W 120 CELLÁS "SMART"
2x annyi, 120 cellás monokristályos napelem panel, "félcella optimalizált". 12 év teljeskörű gyártói garancia és 25 év lineáris teljesítménygarancia jellemzi.
KIEMELKEDŐEN MAGAS GARANCIAIDŐ
Maysun Solar napelem paneleket 12 év teljeskörű garancia jellemzi.
TELJESÍTMÉNY GARANCIA
A napelem panelek teljesítménye nem csökken 10 év elteltével 91% alá, 25 év múlva pedig 81% alá.

Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal
[email protected]

SMART NAPELEM PANELFélcella optimalizált 120 cellás, PERC technológiás

PERC (Passivated Emitter and Rear Cell) technológiás napelem panel éves viszonylatban, minimum 6%-al több elektromos áramot termel.
PERC technológia lényege: a cella hátlapjára egy vezetőréteget visznek fel, amely a cellán hasznosítatlanul áthaladó fényt tükrözi vissza, amely visszatükrözött fényből is elektromos áramot állít elő.
1
Kinek ajánljuk?

Minden olyan tetőre, ahová a kívánt mennyiségű kWh megtermelésére elegendő panelmennyiség, nem fér fel. Ekkor mindenképpen szükséges a nagyobb teljesítmény elérése ugyanazon négyzetméteren.

Ahol termelést befolyásoló tényezők állnak fent: kimagasló kémény, kiemelkedő tetősík, szomszédos épület(ek), nagy fa. Az előbb felsoroltak mindegyike árnyékot vet a tetőre és az befolyásolja a termelést, csökkenti azt.

Ha valaki egy modernebb, legkorszerűbb napelem panelt szeretne a rendszeréhez.

2
Drágább a rendszerem, drágább panelekkel?

Mivel a napelem panelek nagyobb teljesítményűek, így nem kell annyi darab napelem panel ugyanakkora rendszerteljesítmény eléréséhez.

A rendszerhez nem csak napelem panelből, hanem tartószerkezetből, vezetékből és csatlakozóból is kevesebb szükséges. Ennek megfelelően (főleg a nagyobb rendszereknél) akár kedvezőbb is lehet a rendszer összesített ára még akkor is, ha a napelem panelek drágábbak, mint hagyományos társaik.

Kérjen ajánlatot vagy használja kalkulátorunkat és válasszon olyan rendszert, amely igazán Önnek a legmegfelelőbb!

KÉRDÉS ESETÉN[email protected]

ÉRTÉKESÍTÉS
H-P 8.00 - 17.00
Hétvégén ZÁRVA
CÍMÜNK
1027. Budapest, II. ker.
Bem József utca 9. fszt.
ÉRTÉKESÍTÉS, ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 30 123 9474